Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Βαλύρα:Λαϊκό ξεφάντωμα στη μουσική βραδιά του Θάμυρι


Δύο χιλιάδες λαού τίμησαν την εκδήλωση του Θάμυρι!!!
Ένα πραγματικό λαϊκό ξεφάντωμα ήταν η χθεσινή μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Βαλύρας ο Θάμυρις, χθες βράδυ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
Η εκδήλωση αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδος,αλλά λόγω κακοκαιρίας τότε είχε αναβληθεί.
Η χθεσινή μουσική βραδιά΄είχε μια άρτια διοργάνωση με μπροστάρη... τον πρόεδρο του συλλόγου Μανόλη Ραγκούση , ο οποίος με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ παρουσίασαν μια εξαιρετική εικόνα και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Προσφέρθηκε καλοψημένη γουρουνοπούλα, πολύ νόστιμα σουβλάκια και άφθονη παγωμένη μπύρα.Εδώ αξίζει ένα μπράβο στους ψήστες και στους σερβιτόρους μας. Το τραγούδι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα.
Βέβαια δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστη την πανέμορφη παρουσία του χορευτικού τμήματος του Θάμυρι που κάθε χρόνο ''κλέβει'' την παράσταση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην δασκάλα τους Τόνια Ηλιοπούλου, που πραγματικά σε κάθε τους εμφάνιση μας προσφέρουν ένα εξαιρετικό θέαμα και συνάμα κρατούν ζωντανή την παράδοσή μας.
Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε όλοι καλά να ξαναγλεντήσουμε.   














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου